Kamers

Train Flat

We bieden 3 mooie appartementen aan in een prachtig huis uit de 20ste eeuw. U zult kunnen genieten van uitzicht op een aangenaam park voor een gezellige ochtendwandeling naar het Train World museum vlakbij.

Op 3 minuten loopafstand van Train Hostel, zijn onze appartementen, met zorg uitgerust en gedecoreerd respectievelijk "La 12", "MIT" en "AT" genoemd. Er is plaats voor 2 tot 5 personen.

Voorzieningen beschikbaar in de appartementen

° Wasmachine, droogkast & strijkijzer.

° Dubbel bed met lakens en dekbedden.

° Haardroger

° Volledig uitgeruste keuken.

° Badkamer met douche en toilet.

° Gratis Wifi.

° Wieg.

° Handdoeken.

° Zeep en shampoo.

Ligging

Op 200 m van het Train Hostel en 250 van Train World.

We bezitten niet over een privéparking. We raden u aan om uw auto te parkeren op de betalende parking van het Train World Museum op enkele meters van het hotel of op de betalende plaatsen op straat.

Onze appartementen

"La 12": appartement op de begane grond, 2-4 personen, 58m2 , één kamer (dubbel bed), salon (met bedbank), eetkamer/ keuken, badkamer met douche en toilet.

"MIT": appartement op de eerste verdieping, 2-4 personen, 36m2, één kamer (dubbel bed), salon/ eetkamer/ keuken (met bedbank), badkamer met douche en toilet.

"AT": appartement op de eerste verdieping, 2 tot 4 personen, 34m2, één kamer (dubbel bed), salon/ eetkamer/ keuken (met bedbank), badkamer met douche en toilet en een apart toilet.